Banner

ONAR. YENİDEN HAYAL ET. GERİ DÖNÜŞTÜR.

Levi’s® jeanler uzun ömürlüdür. Yaklaşık 150 yıldır günlük kullanımda aşınmaya karşı dirençli jeanler üretiyoruz. Bu günlerde tekstil ürünlerinin %85'inden fazlası atık depolama alanlarına döndüğü için ürün ömrü her zamankinden çok daha önemli bir konu haline geldi. Bir ürünü 9 ay boyunca giymek, karbon ayak izini %30 oranında azaltır. Biz, doğaya etkimizi azaltmayı ve sizin de aynısını yapmanızı kolaylaştırmayı görev edindik.

Banner

Onar: Jeaninize tekrar hayat verin.

Jeanler zamanla çok daha iyi bir hale gelirler, bu nedenle Levi’s® jeaninizi olabildiğince uzun süre saklayın. Jeaninizi atmadan önce iki kez düşünün: Levi’s® terzileri jeaninizin ömrünü, yırtıklara yama yaparak, aşınmaları onararak, düğmeleri değiştirerek, uzatabilirler. Levi’s® jeanlerinizi uzun süre dolabınızda tutun. Bu şekilde hem çevreyi korursunuz hem de jeaninize biraz ruh verirsiniz.

Banner

Yeniden Hayal Et: Giydiğiniz kıyafeti sevin. Uzun seneler sizinle yaşasın.

Herkesin çok sevdiği, favorisi olan yırtılmış ve yıpranmış bir jeani vardır. Yırtılması jean'in ömrünün bittiği anlamına gelmez. Uzman Levi’s® terzilerimiz eskimiş Levi’s® jeanleri havalı bir Levi’s® şorta dönüştürebilirler. Şortları cüzdana veya cüzdanları yamalara. Ya da (neredeyse) hayal ettiğiniz herhangi bir şeye dönüştürebilirler. Kazançlı hissediyor musunuz? Levi's® Blog içindeki diğer Kendin Yap projelerini takip ederek Levi's® jeanlerinize yeniden hayat verebilirsiniz. Dolabınız için çevre dostu alışverişler yapabilirsiniz.

'Her giysinin çevresel bir etkisi olduğunun ve atık depolama alanlarına çok fazla kıyafet geldiğinin farkındayız. Levi’s® jeanlerin en güzel taraflarından biri nesiller boyu kullanılabilir olmalarıdır. Birer vintage hazine haline gelebiliyorlar.'' Levi’s® Kıdemli İnovasyon Tasarımcısı Una Murphy
Banner

Geri Dönüştür: Levi's® denimini atık depolama alanlarından uzak tut.

Levi’s® jeanler çok dayanıklıdır ve bu sayede nesiller boyu kullanılabilir. Asla eskiyen parçalarınızı atmayın. Onları, seçili Levi’s® mağazalarımızdaki terziler yardımıyla onarabilirsiniz. Bu sayede Levi’s® jeanlerinizi çocuklarınıza ve torunlarınıza bırakabilirsiniz. Seçili mağazalarımızdaki terzilerimizle onarın, yeniden hayal edin ve geri dönüştürün.