Banner

147 Yıldır Güçlü

501® Orijinal'i Kutluyoruz

MAYIS 11, 2020

Her şey 1873 yılında alınan bir patent ile başladı. Madenlerde geçen zorlu bir günde işci pantolonlarının daha güçlü ve dayanıklı olması için Levi's® pantolonlara perçinler eklendi. Bu pantolonlara biz bugün Levis'® blue jean diyoruz , 501® Orijinal, ve biz her yıl 20 Mayıs günü Levi's® 501® Orijinalin keşfini kutluyoruz.

Levi's® 501® jeanlerimiz hala çok güçlü ve dayanaklıdır ve evet hala birçoğumuzun çalışırken tercihi 501® jeanlerimiz oluyor- ancak burada kutlanacak bir şeyler var. Patentleyemeyeceğiniz bir şeyler: stil. Kuralları yıkan, cinsiyet rollerini yok sayan, Vahşi Batı tarzında, ne yapmak istiyorsan yapmakta özgür olduğun stil. Levi's® 501® jean, onlarca yıldır havalı olmanın karşılığı oldu. Düz kesim , düğmeli jean ve sevilen mükemmelik.

Banner

Rap müzikten erken dönem rock müziğe, klasik rock müzikten country müziğe kadar her sahnede sanatçıların üstünde 501® jean gördük. Levi's® 501® jean sanatçıların kendilerini ifade etmeleri için bir yol haline geldi, adeta bir sahne üniforması oldu. Aslına bakarsanız 501® jeane sahip olmayan bir sanatçı bulmak neredeyse imkansız.

Dar. Bol. Yırtık. Çivili. Bugün hep birlikte Levi's® 501® Orijinali kutluyoruz. Dünya çapında milyonlar tarafından giyilmiş ancak asla aynı şekilde değil. Her seferinde farklı bir tarzla.