Anna Z Gray ile kombinimizi hazırlıyoruz.

70s HIGH FİTLERİMİZİ NASIL GİYERSİNİZ?

Banner

70'ler geri döndü bebeğim!" demek istiyor olabilirsiniz. Fakat Anna Z Gray için 70'ler hiç sona ermedi. 32 yaşındaki yazar ve model Anna için 70'ler kendini ait hissettiği bir dönem. "Gardırobuma baktığım zaman tüm kıyafetlerim ya 70'lerden kalma ya da o dönemlerin esintilerini taşıyorlar." diyor. Object Limited isimli pazaryerinin kurucu ortağı ve ikinci el alışverişlerinde bir uzman olan Anna hakkında bu cümle oldukça fazla bilgi veriyor. (Şşşt eğer Anna'nın ikinci al alışveriş tüyolarını ve sürdürülebilirlik ile ilgili fikirlerini merak ediyorsanız tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Bizden söylemesi.)

Bu yüzden, 70s High fitlerimiz için bir iş birliği yapmamız gerektiğinde direkt Anna'yı aradık ve pişman olmadık.

Satın Al

Onunla ilk iletişime geçtiğimiz andan itibaren ruhunun yetmişlere ait olduğunu hissediyorduk. Teklifimizi ona götürdüğümüzde bize şöyle yanıt verdi:

“Farklı dönemlerden eski parçaların çağdaş görünmesini nasıl sağlayacağımı anlamaya çalışmak için çok zaman harcıyorum. Ve şu an içinde bulunduğumuz dönem bir trend olsa da ben tepeden tırnağa 70'lerden giyebilirim - sivri yakalı baskılı gömlek, yüksek belli İspanyol paça pantolon, büyük güneş gözlüğü, saçımda bir eşarp - ve gerçekten de çok modern görünürüm. 70'leri seviyorum çünkü klasikler, eğlenceliler ve esnekler. Pek çok yöne gidebilirsiniz. Studio-54 gibi seksi olabilir ve sonra Berkeley'de profesör gibi olabilirsiniz. Sadece jean ve tişörtle bile. Herkes İspanyol paça ve yüksek belli pantolonunuza hayranlıkla bakıp sizin ne kadar da havalı olduğunuz hakkında yorumlar yaparlar.

"Ve gerçekten de havalı görünürsünüz. Aşağıda, New York City'deki dairesinde ve kendi sözleriyle Anna, vintage buluntularını yeni Levi's® ürünleriyle birleştirerek size 70'lerden ilham alan ve harika hissettiren kıyafet fikirleri sunuyor. "

Banner
MİNİ

"""İşte karşınızda mini. Oldukça sevimli ve bitkilerden yapılmış sürdürülebilir bir kumaş olduğu için takdir ettiğimiz TENCEL™ [Liyosel] 'den yapılmıştır. Mini eteğin, eski pantolonları yeniden değerlendirmenin yolları aranırken ortaya çıktığını biliyor muydunuz? İşte bunu seviyoruz: Artık çalışmayan bir şeyi alın, onu çalışan bir şeye dönüştürün. Bu vintage siyah çizme seçeneği basit ve şık ama benim de buna bayıldığım bir çift zürafa midilli-tüyü çizmem var. Ya da belki bir Mary Jane ile giyersin. Belki bir çorap eklersin. Ne istersen onu yap! Dünya senin."" "

 

İspanyol Paça

"""İspanyol paça, yüksek belli denim - oldukça tanıdık, bir o kadar da zor. Bunlar harika bir renk, mükemmel şekil ve vücudunuzu iyi gösteren bir kalıba sahipler. Az önce bir sürü erişte yedim ama asla fark edilmiyor, yani bu gerçekten önemli bir şey söylüyor, hissediyorum. Geniş paça pantolonlarla giyeceğim şeyler: ipeksi ve desenli bir gömlek (muhtemelen bu kategori dolabımın çoğunu oluşturuyor) ve bir yelek."" "

70s High İspanyol Paça Satın AL

 

"Yeni alıyorsanız, çok sevdiğiniz ve kaliteli olduğu için çok uzun süre saklayacağınız bir şey olmalı.”


SLIM

"“Bu jean, daha düz bir bacak ile yüksek belli. Hala sevimli. Bu pantolonlar benim için biraz uzun ama bu şekilde 90'lar tarzında havalılar. 90'lardan bahsetmişken, bu gömleğin tek parça mayo, tek parça streç giysi, kolsuz bluz veya gömlek olarak giyilmek üzere tasarlanmış daha kısa bir mayo tipi üst ile değiştirilmesi kolaydır. Ayrıca bu dar kesim denim pantolonlar vintage şeffaf bir gömlek ve ten rengi bir sutyen ya da bir etkili bir izlenim bırakmak istersem neon yeşili bir sutyen ile kombinlerdim. Ve son olarak da bir Levi's® ceket ile. Sonsuza kadar klasik, gerçekten büyük boy denim ceket. "

2020’den 2021’e bakarken daha farklı bir dünya hayal ediyorduk ancak görünen o ki bir süre daha evimizde vakit geçirmeye devam edeceğiz. Bu durumda biz de mükemmel rahat kombini bulmak için kolları sıvadık. Minimum çabayla maksimum etkiyi elde edebileceğiniz bu nötr renklerdeki kombinin odağı kullanışlılık. Rahat bir parçayı alıp onu evden çalışmanın vazgeçilmezlerinden biri haline getirdiğimiz kıyafetimiz logo detaylı gri fermuarlımızdır. Eğer olur da bu süre içinde evinizin rahatından çıkmanız gerekirse bütün ihtiyaçlarınızı küçük banana sling çantaya koyabilir ve kendinizi müzik festivaline gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

"Hiç unutmamanız gereken bir şey var. İnsanların her zaman yeni satın almak zorunda olmadığını ciddi olarak düşünmelerini istesem de, yeni satın alıyorsanız, sevdiğiniz için çok uzun süre saklayacağınız bir şey olmalı ve kaliteli malzemeden yapılmış olmasında fayda var. "

"Bir şeyi sevip sevmeyeceğinizden emin değilseniz mutlaka denemelisiniz çünkü biz neyi sevdiğimizi böyle öğreniyoruz. Ama belki de deneysel şeyler ikinci el olarak alınmalı. Dolabınıza değer katacak ve sık giyeceğiniz bir şey olduğunda yenisini alın. O zaman, iyi yapılmış olduğu için, artık bizde olmadığında, yaşamaya devam edecek ve daha sonra başka birinin vintage'i olacak."" "

"Daha da fazla kıyafet fikri ve stil tavsiyesi için, “Levi’s® ve Anna Z Gray sunar: Putting on Clothes!”un tamamına göz atın. Yeni 70s High fit modellerimizi onlinedan ve mağazadan satın alın. Ardından, bizi Instagram'da takip edin ve Levi's® stilinizi dünyayla paylaşmak için @levis_tr ve #LiveInLevis'i etiketleyin. "