AŞIK OLDUĞUMUZ KOMBİNLER

Banner

İşte yepyeni bir aylık seri! Bu serimizde sizlere kişisel tarzınıza yenilik getirecek dokunuşlar yapabilmenizi sağlamak adına önerilerde bulunacağız. Yeni sezon koleksiyonumuzdaki parçalarla dolabınızdaki vazgeçilmez kıyafetleri bir araya getireceğiniz kombinlerle taptaze bir görünüme kavuşacaksınız.

Karşınızda şu anda aşık olduğumuz dört farklı kombin.

Banner

1) Klasik kamuflaj

Tam bir temel parça. Fonksiyonel, rahat ve dışarı çıkmaya hazır! Mevsim geçişlerinde ve havanın değişken olduğu dönemlerde en büyük kurtarıcınız işte bu harika fishtail camo parka olacak. Bu parça, Stay Loose jeanlerimiz gibi diğer vintage esintili ve modern bir dokunuşa sahip ürünlerle rahatlıkla kombinleniyor. Pamuklaştırılmış kenevir gibi aşırı yumuşak ve sürdürülebilir kumaş ile üretilen bu parkayı giyerken hem çok şık görüneceksiniz hem de doğaya yardımcı olduğunuzu bilerek kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kombininize biraz renk katmak için relaxed graphic sweatshirt tercih edebilir, modern bir dokunuş için ise klasik beyaz trainerları kullanabilirsiniz. ,

Ceketi satın al

 

Stay Loose Jean satın al

 

Banner

2) Denim Üstüne Denim (Üstüne Denim)

Bir kombinde birden fazla denim parça tercih etmek eski bir kavram olsa da yeniden göz atmaya kesinlikle değer. Burada belki de dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, denimlerin renklerini birbirine uydurmaya çalışmaktansa farklı yıkamalarda ve bitirişlerdeki denimleri birbirleriyle kombinlemeye çalışmak olacaktır. Üstünüze daha açık renkli boxy bir gömlek ve altınızda daha koyu renkli yüksek belli, bol paçalı bir jean ile muhteşem kombini yaratabilirsiniz.

Kombininizi nötr renklerde, mesela khaki bez çantamız ya da klasik beyaz trainerlar gibi aksesuarla yumuşatabilirsiniz. Ya da kombininize Levi’s® x Porto Alegre koleksiyonundan türünün tek örneği el yapımı bir tote bag ekleyerek eşsiz bir duruş sergileyebilirsiniz. Hatırlatalım, bu koleksiyondaki ürünler geri dönüştürülmüş ve yeniden kullanılmuş Levi’s kumaşlarından elde edilmiştir.

Denim gömlek satın al

 

Banner

3) Rahat ve kullanışlı

2020’den 2021’e bakarken daha farklı bir dünya hayal ediyorduk ancak görünen o ki bir süre daha evimizde vakit geçirmeye devam edeceğiz. Bu durumda biz de mükemmel rahat kombini bulmak için kolları sıvadık. Minimum çabayla maksimum etkiyi elde edebileceğiniz bu nötr renklerdeki kombinin odağı kullanışlılık. Rahat bir parçayı alıp onu evden çalışmanın vazgeçilmezlerinden biri haline getirdiğimiz kıyafetimiz logo detaylı gri fermuarlımızdır. Eğer olur da bu süre içinde evinizin rahatından çıkmanız gerekirse bütün ihtiyaçlarınızı küçük banana sling çantaya koyabilir ve kendinizi müzik festivaline gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Zip-up satın al

 

Sling çanta satın al

 

Banner

4) Dikkat çekici bir bluz

Şu an biraz romantizm hepimize iyi gelir. 2021 gardırobunuza bu romantizmi getirmenin en kolay yolu elbette vintage tarzdaki bluzumuzdan geçiyor. En sevdiğiniz jeanlerinizle kombinleyin ve bir anda tarzınızı göz alıcı bir seviyeye taşıyın. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli unsur elbette proporsiyonlar olacaktır. Hacimli kollara sahip kabarık gömleğimizi yüksek belli ve tapered paçalı pantolonlarla eşleştirebilirsiniz. Farklı dokularında aynı tona sahip aksesuarlarla da görünümünüzü geliştirin. Kanvas bir çanta ve bir çift deri ayakkabı, basit bir hırka, sizi şık bir ikon haline getirecek.