BİTKİ BAZLI, SÜPER BESİN HİSSİ

İYİ MALZEMELERLE ÜRETİLDİ

Hani en sevdiğin smoothie ya da soğuk sıkım meyve suyu adeta parlar ya… Hani sırf onu elinde tutmak bile seni hafifletir, her şey daha iyiymiş gibi hissettirir ya…

İşte bu Levi’s Fresh.

Tepeden tırnağa yumuşak parıltılar, tatlı görünümler ve iyi hislerle dolu bir koleksiyon. Levi’s Fresh, bitkisel boyaları, bilinçli şekilde seçilmiş malzemeleri ve su tasarrufu sağlayan teknikleri sayesinde havanızı yerine getiriyor.

ÇİÇEK GÜCÜ 2.0

Koleksiyonun imzası olan pastel tonlarını yaratabilmek için, bitki kökleri, yapraklar, saplar ve minerallerden elde edilen doğal boyaları kullandık. Bitkisel bazlı boyaları kullanarak, renklerde sade bir parıltı yakaladık.

IŞIK TERAPİSİ

Yumuşak ama canlı. Sakin ama göz alıcı. Ve biraz da iyileştirici, değil mi? O doğal parıltıya kendiliğinden sahip bitkisel boyalar, sanki gözler için faydalıymış gibi çevresine pozitif enerji yayıyor.

HİSSİYATI HARİKA

Her şeyin inanılmaz yumuşak bir hisse sahip olduğundan bahsetmiş miydik? Çevreye dost renkler ve rahatlıktan yana yaklaşım bir araya gelince ortaya çok lezzetli bir koleksiyon çıktı. Görünümünden üretimine ve sizi nasıl hissettirdiğine kadar…

“FRESH” DEĞERLERİ

Daha Doğal. Daha Eğlenceli. Daha Lezzetli.