HER ZAMAN TARZ OLAN SKINNY JEAN PANTOLON KOMBİN ÖNERİSİ

Banner

Her zaman tarz olan skinny jean pantolon kombin önerisi adlı Levi's blog yazımızı sizler için derledik. Jean pantolon kombin fikirleri için şimdi tıklayın!

Kadınların çok kolay kombinleyebileceği, her zaman tarz ve fazlasıyla rahat olan skinny jean pantolonlar kombinlendiği her parça ile şıklığın önünü açmaktadır.

Denim pantolon denilince akla skinny jean pantolon gelmektedir. Dar paça ve yüksek bel seçeneği ile farklı renklerde karşımıza çıkan bu pantolonlar hem sportif bir görünüm elde etmek isteyen kadınlara yönelik olup hem de konforu gece şıklığı ile buluşturan kombinler sağlamaktadır.

Günlük yaşam tarzının kurtarıcı niteliğini oldukça yüksek seviyeye taşıdığı için rahat ve çok çeşitli alternatiflere ulaşabilir, fazla sayıda kombini mükemmel bir şekilde yapabilirsiniz.

Oldukça tarz olan skinny pantolon modellerinin üzerine kazak veya bir t-shirt giyerek günlük yaşantının nabzını elinizde tutabilirsiniz.

Özel bir akşam yemeğine giderken yüksek topuklu ayakkabı ve gömlek modelleri ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

En popüler trendlere adım atmak için kombinleyeceğiniz parçalara dikkat edilmesi üzerine önerilerde bulunan Levi’s’ın skinny jean pantolonun uyumunu yakalamanız için sunduğu en uygun trucker ceket modelleri, daha kolay kombinler yapmanız için tasarlanmıştır. En gözde parçalardan olan ceket modellerini sizlere sunmaya devam etmektedir.

Skinny jean pantolonların kalıpları gereği bazı parçalar ile uyumu konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Kombinlerinizi daha iyi taşımanız konusunda bu noktalara uyulması sizlere fayda sağlayacaktır.

Skinny jean pantolonları giyerken yaptığınız hatalar varsa ve bunları nasıl düzelteceğinizi bilmiyorsanız bu yazımız ile daha kolay öğrenebileceksiniz.

İlk olarak skinny jean pantolonları giyerken kemer kullanmaya özen göstererek başlayabilirsiniz. Ayakkabı seçimini iyi yaptığınız takdirde kombininizi neredeyse tamamlamış olacaksınız. Giydiğiniz bluzların veya kazaklarını salaş olması durumunda dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Eğer oversize bir parça tercih ediyorsanız, bu parçayı pantolonunuzun içine sokarak daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ayak bileğinizi kapatmadan kullanabileceğiniz topuklu ayakkabıları tercih etmeniz halinde skinny jean pantolon ile bacak boyunuzu olduğundan daha uzun gösterebileceksiniz.

Dengeli bir görünüm yakalamak isterseniz oversize bir ceket ile bunu kolayca sağlayabilirsiniz.

En önemlisi de sıkıcı olmayan aksesuarlar ile kombininize hareket katabilirsiniz.

Ayrılmayan parçalar olan t-shirt ve skinny jean pantolon ikilisini her zaman kombin yapmaktan kaçınmalısınız. Ara sıra daha farklı kombinlere yönlenebilir veya kendi tarzınızı baştan oluşturabilirsiniz.

Bot tercihinde bulunuyorsanız pantolonlarınızın kat kat olmamasına özen göstermelisiniz. Pantolon boyunu iyi ayarlamanız gerekirken en önemlisi, paçanızın botun bittiği noktada olmasına özen göstermeniz fayda sağlayacaktır.

Banner

Cool Tarzı Yaratmak İçin SkInny Jean Pantolon İle Ceket Kombini

Kadınlar basit kombinler söz konusu olduğunda bile oldukça cool bir tarza sahiplerdir. Dolayısıyla yaptıkları kombinler ile fazlasıyla konuşuldukları için yeni trendlerden uzak kalmadan kendi moda anlayışlarıyla her gün bambaşka kombinler ile tarzlarından söz ettirmeyi başarmaktadır.

Giyilen ceket modelleriyle farklı hava yaratmak için en önemli parçalardan olan skinny jean pantolonları trucker ceketlerle bir arada kullanmanız sizlere avantaj sağlayacaktır.

Başta Levi’s dış giyim koleksiyonunda bulunan trucker ceket modelleri ile yine eşsiz Levi’s tasarımlarından olan skinny jean pantolon modellerinin uyumu sayesinde en cool kombinleri oluşturabilirsiniz.

Farklı alternatifler düşünenler ve skinny jean pantolon ile ceket kombin önerisi isteyenler için sıraladığımız farklı kombin çeşitleri de bulunmaktadır.

Günlük tarza uygun veya şık görünüm elde etmek için sıkça kullanılan blazer ceketler bahar aylarının en çok tercih edilen ve kullanışlı kombinlerinden biridir.

Denim ceketleri skinny jean pantolonlar ile beraber kullanmayı henüz denemediyseniz geç kalmış sayılmazsınız. Denimlerin birlikteliği efsanevi bir tarz sunarken bu kombinle oldukça havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Deri oversize ceketlerin popülerliğinin uzunca bir süre dillerden düşmeyeceğini skinny jean pantolonlarla sık sık tercih edilmesinden anlıyoruz. Modern kombinlerin en cool örneklerini sunmak isteyen kadınlar, tercihlerinde daima deri cekete yer vermektedir.

Ekose desen ceketler ile mükemmel kombinlenen skinny jean pantolonlar her alanda rahatça kullanılması ve kolaylık sağlayan tarzı ile kadınların gardrobunda olmazsa olmaz parçalardandır.

Ekose desen ceketler ile mükemmel kombinlenen skinny jean pantolonlar her alanda rahatça kullanılması ve kolaylık sağlayan tarzı ile kadınların gardrobunda olmazsa olmaz parçalardandır.

Kruvaze yakalı ceketlerden bahsetmeden geçemeyeceğimiz şu zamanlarda bu tercih, özel günlerinizin en kullanışlı kombini olarak karşımıza çıkmaktadır.

Duruşunuza şıklık katacak Levi’s orijinal trucker ve sherpa trucker modellerini keşfetmek için levis.com.tr adresini ziyaret edebilir, tarzınıza uygun seçimler yapabilirsiniz.

Banner

Şıklığı Yaratmak İçin SkInny Jean Pantolon İle Gömlek Kombini

Şıklığınızı konuşturmak için skinny jean pantolonları en sevdiğiniz gömlek modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Rahatlığı gömleklerde arayanlar kadınlar en nefis görünümü bu şekilde ellerinde tutmaktadır.

En sevilen ikililerden biri, denim gömlek ve skinny jean pantolondur. Essential Western Cool Indigo kadın gömlek modeli ile kombinlerinize yön vermeye başlayabilirsiniz.

En gözde parçalar kategorisinde boy gösteren Levi’s gömlekler, pastel renkleri kullanarak fresh bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Tarzınıza yenilik katacak gömlekler kombinlerinizde iz bırakarak sizi şık gösterecektir.

Levi’s gömleklerinin dik yakalı olması havanıza hava katacak ve tüm beden ölçülerindeki uyumuyla seçimleriniz arasında yer alacaktır.

Hem gündelik tarzınızda hem de özel günlerinizde bu kombini tercih edebilirsiniz. Farklı kumaştan gömlekler tercih edebileceğinizi de unutmayın. Örneğin skinny jean pantolonlar şifon gömlek ile ayrı bir şıklık yaratacaktır.

Banner

Spor Giyim: SkInny Jean Pantolon İle Beyaz T-shIrt Kombini

En çok tercih edilen spor kombinlerin başında t-shirt ve skinny jean pantolonların yer aldığını söyleyebiliriz. Rahatlığı kendisine ilke edinen kadınlar, beyaz t-shirt ile skinny jean pantolonları bir arada severek ve kolayca kullanmaktadır.

Bu ikiliye günlük hayatın en tarz ikilisi ve en doğru parçaları diyebiliriz. Sadece bir basic t-shirt ile skinny jean pantolondan oluşan sportif kombinleriniz sayesinde sokak stilini ve çabasız şıklığı yakalayacaksınız.

Çeşitli model ve renklerde sunulan t-shirt, gömlek ve bluzleri keşfetmek için levis.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.