Efsanevi bir ayakkabı gerçek bir özgünlükle buluşuyor.

LEVI'S® X CROCS

Levis x Crocs

Gerçek ikonlar her zaman zarif bir şekilde yaşlanır. 1853'ten bu yana, nesiller boyunca Amerikan tarzı ve kendini ifade etme ile özdeşleşen yüksek kaliteli denim ve zamansız tasarımlar oluşturma konusundaki taahhüdümüzü sürdürüyoruz. 2002 yılında kurulan Crocs, inanılmaz derecede rahat terlikleriyle ayakkabı alanında devrim yaratarak tarz ile işlevselliğin benzersiz bir karışımını sunmaktadır. İnovasyonları ile tanınan bu ayakkabılar, farklı tasarımları ve eşsiz destekleriyle her yaş için ideal bir seçenek sunar. Dünya genelinde milyonlarca insan tarafından sevilen bu marka, 21. yüzyılın en benzersiz ayakkabı tasarımcılarından biri olarak kendini kabul ettirmiştir.

Levis x Crocs
Levis x Crocs
Levis x Crocs
Levis x Crocs
  • 1/4

Kendini ifade etmeye teşvik konusundaki ortak inançla, bu işbirliği mükemmel bir uyum sağlamıştır. Koleksiyon, rahatlıkla kaliteli tasarımı birleştirerek Levi's® denimin zamansız cazibesi ile yeniden şekillenen üç terliği içerir. Geleneksel Japon zanaatkarlığı ve denim sanatından ilham alan kapsül, stil ve çok yönlülüğe kök salarak dünya genelindeki hayranlarını kendine çekmek ve gündelik ayakkabının olanaklarını yeniden tanımlamayı amaçlar.

Banner

Koleksiyonun ilk iki ürünü, Crocs All-Terrain Clog modelinin yükseltilmiş bir versiyonudur. Yenilenen ayakkabı, Levi's® denim kumaşıyla kaplanıp geleneksel Japon nakış tekniği olan Sashiko ile tamamlanmıştır. Hem lacivert hem de kemik renk seçenekleriyle sunulan terlikler, ayarlanabilir turbo topuk kayışlarına sahiptir ve artırılmış çekiş sağlamak için sert dış tabanlar kullanır. Özel özellikler arasında bir Levi's® Red Tab, düğme tokaları ve iç topukta Japon Two-Horse logosu bulunur. Her çift, işbirliği için özel olarak üretilmiş üç premium metal Jibbitz TM süs ile birlikte gelir.

Banner

Kapsül koleksiyonun üçüncü ürünü, geleneksel Japon Shibori boyama tekniğinden esinlenerek tüm yüzeyi bağcıklı bir desen taşıyan bir Classic Clog modeldir. Ayakkabı topuk kayışları, ekstra nefes alabilirlik için havalandırma delikleri ve kırmızı tabana sahiptir. Özel özellikler arasında Levi's® düğme tokaları , iç topukta Two-Horse logosu ve 60'ların karşı kültüründen ilham alan sekiz özel Jibbitz TM süsü bulunur.

Levis x Crocs

Levi's® x Crocs işbirliği 19 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürülecek ve dünya genelinde Levi.com, Levi's® Uygulaması ve belirli Levi's® Mağazalarında satışa sunulacaktır. Koleksiyon ayrıca 21 Eylül 2023 tarihinden itibaren Crocs.com'dan satın alınabilir olacaktır. Ülkemizde ise Levis.com.tr ve İstanbul Beyoğlu, İstinyepark ve Zorlu Center Levi's® Mağazalarından satın alınabilecek.