Karşınızda Bart, Lisa, Milhouse ve diğer Springfield sakinleri

THE SIMPSONS™ X LEVI’S®

 

Levi's

İlk bölümünün üstünden otuz yıl geçmiş olmasına rağmen The Simpsons™ hala tüm zamanların en çok sevilen ve en çok tanınan animasyon dizisi olmaya devam ediyor. Bu noktada iki ikonik markanın bir araya gelerek Springfield ekibini hayranlarıyla buluşturması kaçınılmazdı.

Nostaljik parçalar ve geçmişe gönderme yapan stiller ile bu koleksiyon sizi bambaşka bir döneme yollayacak. Bart, Lisa, Milhouse ve daha birçok sevdiğiniz karakter, bucket şapkalar ve bel çantalarısı gibi sokak giyiminden esinlenmiş birbirinden havalı parçalar ile bu koleksiyonda sizleri bekliyor. Geniş fitilli kadife Trucker ceket ve Stay Loose Jeanlerimiz ise Simpsons™ dünyasından aldığı ilhamla sarı renk olarak karşınızda. Bart Simpson’ın yıllardır yaptığı haylazlıklar, Trucker ceketlerimizin sırtında yeniden hayat buluyor. (Bonus: Ceplerinizin içine ve ceketin astarına bakarsanız sizleri karakterle dolu sürprizlerin beklediğini göreceksiniz.)

Nostaljik parçalar ve geçmişe gönderme yapan stiller ile bu koleksiyon sizi bambaşka bir döneme yollayacak

Eski yılların okul üniformalarından ilham alan tişört ve sweatshirtlere, hareketli ve modern bir soluk getirdik. Bu capcanlı ve rengarenk koleksiyon dizinin en ikonik anlarını katlanabilir çift taraflı ceketler, göz alıcı bereler, eşofman altları, hoodieler, bisiklet yaka sweatshirtler ve daha fazlasının üstüne yansıtıyor.

Levi's

Sizi Springfield sokaklarında bir gezintiye çıkartacak bu eğlenceli koleksiyon ile kendinizi The Simpsons™ dünyasının içinde bulacaksınız. En sevdiğiniz parçalarla selfie’nizi çekip paylaşırken #LiveInLevis etiketini kullanmayı unutmayın.



Koleksiyonu İncele