MICHELLE LI İLE ÖZGÜRLEŞ

Banner

Moda editörü ve stilist Michelle Li, hepimizin dolabında olan klasik parçalarla şimdiye kadarki en rahat fitlerimizi nasıl kombinleyebileceğimizi gösteriyor. Giyiminize nasıl yaratıcı (ve sürdürülebilir) dokunuşlar yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamını okuyun.

Crop tarzını kendiniz yapın

“Buradaki en önemli nokta bel kısmı”. İster gömleğinizi içinize sokun, ister crop bir üst giyin isterseniz oversize erkek gömleğinin alt yarısını sırtınızda bağlayarak crop bir ceket görünümü elde edin ama ne yaparsanız yapın belinizi ortaya çıkartın.

Banner

Döküm

Bol parçaları birbirleriyle kombinlemekten çekinmeyin. Michelle klasik trench ile ilk adımı atıyor ve sonra biraz renk katması için omzuna bir sweatshirt atıyor.

Banner

Aşırı Kolay

Kimi zaman en iyi kıyafetler en basit olanlardır. Burada Michelle High Loose’u şık bir mockneck üstle kombinleyerek tarzını tamamlıyor.

Banner

Mutlaka Fiyonk Ekle

“Tapered denince aklıma ofis geliyor. Eğlenceli bir sweatshirt ile kombinini daha gündelik hale getirebilirsin.” Michelle kollarına renkli ipek şallar bağlayarak kıyafetine biraz daha özgünlük katmayı ihmal etmiyor.

Banner

Türünün tek örneği

1800'lerden beri Levi’s markası olarak hayattayı ama ikonik Trucker Ceketimizi böyle giymeyi hiç düşünmemiştik. Sen ne düşünüyorsun? Bu büstiyer ve kot ceket karışımını dener misin?

Michelle modanın oyuncu tarafından keyif alıyor ve deneylerden asla korkmuyor. Yeni Loose Straight ve High Loose modellerimizle Michelle’in kombinlerini deneyin ve kendi dolabınızdaki parçalarla yenilerini yaratın.

Loose Straight Satın Al