Banner

ATHLEISURE = KONFOR + STİL

Spor salonlarının dışına taşınan spor giyim trendi olan athleisure akıllı bir moda terimidir. Stil ve konforun çok iyi harmanlanmış bir karışımı olan bu terim, aynı zamanda rahat hissettirme gücü olan bir yaşam tarzı seçimidir. Ve en iyi tarafı - dışarıda ve spor salonunda olduğu gibi, evdeyken de taze görünmenizi ve hissetmenizi sağlar.

Banner

Üst giyimden başlayarak Levi’s® athleisure görünümünüzü oluşturmaya başlayın. Levi’s® bebek mavisi logolu arka plana sahip beyaz Cameron kadın kapşonlu, en sevdiğiniz Levi’s® taytlarla birlikte rahat ve havalı bir görünüm sunar. Ayrıca beyaz bir logo arka plana sahip siyah kadın kapüşonlumuzda güzel bir seçenek olacaktır. Tüm hoodie ve crew neck koleksiyonumuza göz atın.

Levi’s® kadın hoodienin altına giymek için babalardan ilham alarak tasarlanan Levi’s® dad shirt çok yönlü bir yaklaşım olur. Adelia çizgili toz mavi kadın üst, koyu renkli Levi’s® taytlara enerjik bir hava verir ve jean yıkaması için uyun bir tamamlayıcıdır. Casual konforu en üst düzeye çıkarmak için değişimden korkmayın.

Banner

Levi’s® Off-Duty taytlar size ihtiyacınız olan üst düzeyde esnekliği sağlar. Parlak kırmızı renk Levi’s® tayt ile daha çarpıcı bir görüntü elde edin veya mineral siyahı Levi’s® taytı havalı jean ceketle birleştirin. Levi’s® spor çorapları ve bir çift Mullet S spor ayakkabısı ile ‘athleisure’un atletik kısmına da bir göz atın.

Aktivitelerinizi spor salonunun dışında yapmak istediğinizde, Levi’s® athleisure modaya uygun, havalı ve rahat bir görünüşe sahip olmanızı sağlar. Koleksiyonumuzun tamamını www.levis.com.tr'den veya mağazalarımızdan satın alabilirsiniz.

SATIN AL