Dolabınızda Olması Gereken Jean Pantolon | Levi's

Banner

Dolabında olması gereken jean pantolon adlı Levi's blog yazımızı sizler için derledik.Jean pantolon fikirleri için hemen şimdi tıklayın!

Banner

DOLABINDA OLMASI GEREKEN JEAN PANTOLON

En çok kullanılan parçalardan biri de kadın jean pantolonlardır. Kendisine ve giyimine özen gösteren hemen hemen her kadın jean pantolonları mutlaka dolabında bulundurmaktadır. Jean pantolonların hemen hemen her parça ile kombinlenebilir olması avantaj sağlamaktadır.

Her tarza ve kombine uyum sağlamasıyla kolay ve zahmetsiz şıklığın yolunu daima jean pantolonlar açmaktadır. Her mevsim giyilebilir olmasıyla jean pantolonlar herkes tarafından tercih edilen kıyafetler arasında fazlasıyla yerini alır.

Günlük hayatın vazgeçilmezleri olan jean pantolonlar maksimum rahatlık sunar. Her kadının dolabında en az 2 veya 3 adet çeşitli renk tonlarında ve farklı modellerde jean pantolon bulunması gerekmektedir.

Özgün tasarımları sayesinde giyilen her kıyafetle rahatça kombin yapmanın farkına siz de zahmetsiz bir şekilde varacaksınız.

Her parça ile stil olabilen jean pantolonlarla feminen ve zarif görünüme sahip olan ceketler, sportif şıklığın vazgeçilmezi olan gömlekler, yazın kurtarıcı basic t-shirtler ve her kombine uyum sağlayan sweatshirtler ile nefis bir görünüm yaratabilirsiniz.

En çok tercih edilen ve dolapta bulunması gereken jean pantolonları sıralamak gerekirse, crop jean pantolon, skinny jean pantolon, yüksek bel jean pantolon, dar paça pantolonlar, high rise skinny başta gelmektedir. Tüm bu modeller, her sezon modası hiç geçmeyen tarzlarıı ile her ortamda kendinden söz ettirmeyi başarmıştır.

Pantolon satın alırken skinny slim fit, relaxed, star high ve loose gibi tanımlara rastlamışsınızdır. Loose geniş ve bol anlamına gelir ve çok rahat, ekstra geniş olan pantolonları ifade etmek için kullanılır.

Slim fit vücudu saran dar kesim pantolon için kullanılan ifadedir. Straight, standart ve düz jean olarak nitelendirilir. Relaxed pantolonlar ise çok rahat pantolonlar kategorisinde yer alır.

Kusursuz bir şekilde uyum sağlamasını isterseniz hem günlük hayatınızda hem de şık bir parça veya aksesuar ile özel bir davete katılabilirsiniz. Hareketsiz bir parça gibi görünse de aslında kadınların dolabının en heyecanlı parçası ve destekçisi jean pantolonlardır.

Özellikle pantolon giymeyi seven ve rahatlıktan yana olan kadınların bu parçaları daha fazla tercih ettiğini görmek mümkündür. Vücut ölçülerinize uygun seçimleriniz sizlere en iyi pantolonun bedeninize oturan ölçülerini verecektir. Bu yüzden uzunluğunu kendi bacak boyunuza göre ayarlamanızda fayda vardır. Ciddi bir zenginliğe sahip pantolon modelleri, kadınlara her anlarında eşlik etmektedir. Sizlerde bu zenginlikten yararlanmak için Levi’s’ın jean pantolonları kategorisine göz gezdirebilir tercihlerinizi konuşturabilirsiniz.

Banner

Crop Jean Pantolon

Crop jean pantolon, uzunluğu diz altı ile ayak bilekleri arasında herhangi bir yerde biten pantolonlardır. Genellikle ayak bileğin üstünde biten bu pantolon modellerinin her çeşit ayakkabı ile kombinlenebilir olması oldukça kolaydır.

Severek giyilen parçalardan biri olan crop jean pantolonlar şu sıralar kadınların en çok tercih ettiği ve tarzlarına daha yakın hissettikleri parçalarla kolayca kombinlenebilir olması avantajını her anınızda sürdürmektedir. Kalıpların ideal olması kadınların vücut şekillerini ortaya çıkarmasına yardımcıdır ve hoşlarına gidecek forma sahip bu model birçok kıyafet ile uyum içindedir. Hiç değişmeyen tarzıyla ve tasarımıyla Levi’s, crop jean pantolon modelini sanki tam üzerinize göre dikilmiş gibi özel olarak üretmiştir.

Orijinal parçalar olan crop jean pantolonlar bazı modellerinde modern bir stil için püsküllü parçalar ile tamamlanmıştır. Sizler de Levi’s’ın özel tasarımlı crop jean pantolon modellerini incelemek ve tercihleriniz arasında görmek isterseniz web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Banner

Skınny Jean Pantolon

Skinny jean pantolonlar en çok tercih edilen pantolon modelinin başında yer alıyor. Özellikle kadınların son zamanlarda skinny jean pantolonları her parça ile kullanması ve rahatlıkla kombinleyebilmesi büyük bir özellik olarak ortaya çıkıyor.

Günümüzde dar kot olarak ifade ettiğimiz, vücudu tam anlamıyla saran skinny jean pantolonlar kadınların bedenlerinin en güzel yanlarını ortaya çıkartarak oldukça şık ve zarif göstermektedir. Skinny jean pantolonlar, kumaş yapıları ve modellerine göre değişkenlik gösterirken kumaşlarının tamamıyla sert olmaması cinsiyet fark etmeksizin herkesin rahatça kullanımını sağlamaktadır.

Levi’s kumaş kalitesini sizler için öncelik sırasının başına koymaktadır. Levi’s’ın hiçbir zaman modası geçmeyen modelleriyle moda dünyasının seyrini her an değiştirebilir olması sizlerin de giyim konusunda özgüveninizi tazeleyecektir.

Ekstra yüksel bel eşsiz şıklık mantığıyla yola devam ederken, sunulan esneklik payı ile olduğunuzdan bir o kadar daha rahat hissedeceksiniz. Levi’s skinny jean pantolonlar bir pantolondan beklentinizin fazlasını sizlere sunmaktadır. Bedeninizi nazikçe kavrar, biçimlendirir ve ekstra rahatlık sunarak hareketlerinizi kısıtlamadan günlük hayatınıza konforlu bir şekilde devam etmenizi sağlar.

Fit görünmek isteyen kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında uzun süre yerini koruyan skinny jean pantolon modelleri ve daha fazlası için levis.com.tr adresini ziyaret edebilir, tercih edeceğiniz skinny jean pantolon modellerini inceleyebilir ve seçimlerinizi buna göre oluşturabilirsiniz.

Banner

Hıgh Rıse Skınny Jean Pantolon

Yüksek kat yani yüksek bel anlamına gelen high rise skinny jean pantolonlar yüksel bel kategorisinde yer alır. Bu modeller vücudu şekillendirir ve seçilen her kıyafet ile uyumludur. Yüksek bel jean pantolonları tercih eden kadınlar, bu parçaların toparlayıcı görevi görmesi sayesinde high rise skinny jean pantolonları severek kullanmaktadır. Yüksek bel jean pantolonların bacak boyunu olduğundan daha uzun göstermesi, sevenlerine havalı bir görünüm de sağlamaktadır.

Stil anlamında sizleri bir adım öne çıkaran bu modeller sayesinde günlük giyiminizde sportif şıklığı fazlasıyla taşıyacaksınız. Kumaş türü likralı olan ve giyerken asla rahatsız olmayacağınız yumuşak dokulu bir pantolon ile karşı karşıyasınız.

Bol kesim veya crop bluzlar ile kullandığınızda tarzınızı destekleyebileceğiniz bu pantolonun dolabınızda olması gerektiğine inanıyoruz. Hem kurtarıcı olması hem de zahmetsiz şıklığı sunması sayesinde, uzun vakitler alan ‘Ne giyeceğim? Nasıl kolay kombin yapılmalı?’ gibi sorularınıza cevap bulabileceksiniz.

High rise skinny jean pantolonlar, karın bölgesi için mükemmel bir kesim sunarak klasik ve çok yönlü olması vücudunuzla benzersiz birliktelik sağlamaktadır. High rise skinny jean pantolonların pamuklu olmaları sayesinde giyim konusunda oldukça rahatlık yaşayacaksınız.

Belinizi nazikçe kavrayan esnekliği ile mükemmel duruşa sahip high rise skinny jean pantolon ile henüz tanışmadıysanız aramanıza Levi’s ile başlayabilirsiniz. Dolabınızda size her zaman eşlik edecek olan bu pantolon modelini tercihlerinizi en üst kısmına yerleştirebilir, çekinmeden ve düşünmeden dilediğiniz gibi her parça ile rahatça kombinleyebilirsiniz.