Vücudunuza En Uygun Pantolon Seçimi | Levi's

Banner

Vücudunuza en uygun pantolon seçimi adlı Levi's blog yazımızı sizler için derledik. Pantolon kombin ve seçim fikirleri için şimdi tıklayın!

Banner

VÜCUDUNUZA EN UYGUN PANTOLON SEÇİMİ

Günlük yaşantıda en çok tercih edilen ve vazgeçilmez olan parçalardan biri pantolonlardır. Pantolon seçimlerinizi vücut ölçülerine göre yapmanız en doğru görüntüyü elde etmenize yardımcı olacaktır.

Önemli bir husus olarak, tercih ettiğiniz pantolonlar bedeninize uyduğu takdirde seçimleriniz size karmaşadan ve kötü görüntüden tamamen kurtaracaktır. Kendine has vücut tipine sahip, farklı özellikler taşıyan kadınlar özellikle pantolon seçerken vücutlarının yapısını iyi bildikleri için hem tercihlerinde hem de kullanılan ipliğin kalitesinde oldukça yerinde nokta atışları yapmaktadır.

Pantolon tercihinizi bilinçli bir şekilde yapmak istiyor fakat bunu başaramıyorsanız, bunun nedeni doğru vücut tipi ile doğru parçaları yan yana getirememeniz olabilir. Ya da sıklıkla yapılan hatalardan biri olarak, başkasının üzerinde görüp beğendiğiniz pantolon modelini alıp giydiğinizde vücudunuza uymadığı için ne kadar hatalı bir tercih yaptığınızı daha iyi anlamış olabilirsiniz.

Özellikle alt giyimde doğru seçim yapmak doğru hatlarınızı vurgulamanızda yardımcı olmaktadır. Her vücut tipi yapısal veya fiziksel olarak birbirinden farklı olduğu için giyim ihtiyaçları da buna göre şekillenmektedir. Jean pantolon seçerken istenilen ve beklenen tüm özellikleri Levi’s’ta görebilir ve pantolon seçimindeki kararlarınızı Levi’s ile birlikte verebilirsiniz.

Elma tipi vücuda sahipseniz bacaklarınızı ön plana çıkararak karın bölgesini daha ince gösterebilir, dar paça skinny jean pantolon, yüksek ya da düşük bel pantolonların açık renklerini tercih edebilirsiniz. Bol paça pantolonları tercih etmekten kaçınmalısınız. Armut tipi vücuda sahipseniz doğru pantolonu bulmak için detaylara önem vermelisiniz. Basenleriniz varsa dar paça kesiminde koyu renk jean pantolonlar bu vücut tipi için oldukça uygundur.

Düşük bel skinny jean pantolonları tercih edildiğinde ise üzerinize uygun bir uzun veya crop üst giyim, t-shirt, gömlek veya triko tercih etmeniz size fayda sağlayacaktır. Dikdörtgen tipi vücuda sahipseniz düşük bel skinny jean pantolonları tercih edebilirsiniz. Feminenliğinizi ortaya çıkarmak için fazlasıyla uygun bir parçadır. Kum saati tipi vücuda sahipseniz kıvrımları olabildiğince ortaya çıkararak bel oyuntusunu ön planda tutabilirsiniz. High rise skinny jean pantolon yüksek bel modellerini de tam size göre oldukları için tercih edebilirsiniz.

Gireceğiniz her ortam; iş yeri, okul veya özel davetler gibi yerler, rahatlık, şıklık veya zerafet gerektirebileceği için seçimleriniz de oldukça önemlidir. Bu sayede taze ve iyi bir görünüm elde edebilir, tarzınızı rahatlık ile buluşturabilirsiniz. Tüm pantolon modelleri levis.com.tr web sitesi üzerinden beğeninize sunulmaktadır. Sitemizi ziyaret ettiğinizde kendi vücut tipinize uygun modeli de seçebilirsiniz.

Banner

SKINNY JEAN

En çok kullanılan toparlayıcı modellerin başında şüphesiz skinny jean pantolonlar geliyor. Severek giyilen skinny jean pantolonlar bedeni sıkı sıkıya sarıyor. Şu sıralar fazlasıyla moda olan toparlayıcı parçalar kadınlar tarafından daha fazla tercih edilir durumda. Beli kavrayan ve yüksek bel sağlayan bu pantolonlarla en şık kombinleri rahatça yapabileceğiniz gibi tutucu formu sayesinde farklı parçalarla istediğiniz gibi kombin yaparken kendinizi rahat ve konforlu hissetme imkanına sahipsiniz.

Skinny jean pantolonlar, klasik ve çok yönlü giyim imkanı sunmasıyla beraber yüksek bel oluşu ve ultra yumuşak ipliği ile güçlü pamuğun benzersiz birlikteliğini sizlere yüksek derecede hissettirecektir. Bel, basen ve bacak sorunlarını ortadan kaldırarak büyük ölçüde yardımcı olan toparlayıcı skinny jean pantolonlar slim fit kesimiyle bedeninizi saracak ve sizi olduğunuzdan daha güzel hatlara kavuşturacaktır.

Dikkat çekici yüksek bel kesimiyle adeta joker parça haline gelmektedir. Ayak bileğine kadar uzanan klasik düz parça kesim ve uygun streç oranıyla vücudunuzu tam otururken gün boyu rahatlık sağlayarak olduğundan fazla konfor yaşayacaksınız. Her giyimde mükemmel görünmenizi ve yapılan her kombine şıklık katarak iyi hissetmenizi sağlamaktadır. Ekstra yüksek bel giyiminde oldukça iyi ürünler sunan olan Levis, tüm vücut tipleri için her çeşit isteğin önemini vurgulamakta ve son derece en iyi ipliklerin kalitesini baz alarak talepleri karşılamaktadır.

 

Banner

HIGH RISE SKINNY JEAN

High Rise skinny jean pantolonlar ile kombinlerinizde farklı bir görünüm elde ederek belinizi kıvrımlı hale getirebilirsiniz. Bel inceliği silüeti zarif gösteren detaylardan sadece biri ve ince görünmek için belli noktalara dikkat edildiğinde doğru kıyafet seçimi ile bel inceliğine vurgu yapabilirsiniz. Vazgeçilmezler arasında yer alan ve doğru seçilmiş parçalar ile oldukça rahat bir şekilde kombin olmayı başarır ve karın bölgesini toparlayarak size daha ince bir görünüme kavuşturur.

Mükemmel esnekliği ile beli kavrayan, vücut hatlarını en iyi ortaya çıkartan high rise jean pantolonlar, belinizi yumuşak bir şekilde sararak istediğiniz gibi şekil almanızda size yardımcı olmaktadır.

Vücut proporsiyonunuzu bozmadan birbirleriyle orantısını sağlar ve bağdaş olamayan karışık görüntüler oluşmasını engeller. Genelde bel kısmını daha ince göstermek isteyen kadınların tercihi olsa da, çoğu kadın duruşuna uygun olduğundan ve de iddialı ve şık olmayı sevdikleri için bu modellerden yana tercihlerini konuşturmaya hala devam etmektedir.

High rise skinny jean pantolonları kısa üstler ve topuklu ayakkabıyla kombinleyerek kusursuz hale getirebilirsiniz. Özellikle en çok gördüğünüz kum saati vücut tipine yakışan bu pantolonlar, sizi sahip olmak istediğiniz vücut tipine ulaştırır. İnce bir bel görünümü kazanmak için high rise skinny jean pantolon modelini denemeden geçmeyin. Levis.com.tr web sitesini ziyaret ederek aradığınız bel inceliği ve ölçüsünde her pantolonu tercih edebilirsiniz.